top of page

Pakketten

Omdat wij bij HADO projecten en interieur vinden dat iedereen recht heeft op een fijn interieur stelden wij onderstaande  pakketten samen. Bovenop de pakketten kun je nog aanvullen met leuke extra's zo bepaal je zelf welk budget je hier wil aan spenderen. Onze missie is om iedereen tips en advies voor elk project en binnen ieders budget. Per pakket wordt telkens 1 ruimte behandel en bespreken we volgende zaken: indeling ruimte, verlichting, sfeer, raamdecoratie, meubels, opbergmogelijkheden en je oppervlakte optimaal benutten. 

image00010.jpeg
image00002.jpeg

Online coaching

Via de online sessie kan je al u vragen stellen over je gekozen ruimte. Na het einde van deze sessie zit je vol ideeën om mee aan de slag te gaan. 


Deze sessie duurt maximum 2uur. We gaan aan de hand van een Pinterest bord kijken naar de stijlen die je mooi vind en hoe we deze kunnen integreren in je gekozen ruimte. We bekijken de verschillende facetten van je interieur zoals kleur, indeling, meubels en decoratie.  


We bepalen de stijl aan de hand van verschillende tools om een idee te krijgen welke richting we  uit gaan voor je gekozen ruimte. 

Je krijgt geen verslag van de coaching maar je kan zelf belangrijke zaken noteren. Na het gesprek weet je in welke stijl je verder gaat en welke stappen je moet ondernemen om te starten 

Prijs: 120 euro 

Huisbezoek

Het huisbezoek is idem aan de online coaching alleen komt onze interieurstyliste aan huis om je gekozen ruimte te bespreken. Op deze manier kan ze de sfeer van de woning opsnuiven. Bovendien kan ze makkelijker de pijnpunten of moeilijkheden zien. 

  • Sessie duurt 2uur 

  • Stijl bepalen en bespreken via Pinterest bord 

  • Bespreken stijl - kleur - sfeer 

  • Bespreken van meubels en indeling 

  • Bespreken opbergmogelijkheden

  • Eventueel verdere vragen beantwoorden 

Je krijgt geen verslag van de coaching maar je kan zelf belangrijke zaken noteren. Na het gesprek weet je in welke stijl je verder gaat en welke stappen je moet ondernemen om te starten 

Prijs: 150 euro 

(Exclusief verplaatsing: 0,65 per km) 

Interieuradvies

Het interieur wordt belangrijker en we hechten hier steeds meer waarde aan. Na een dag hard werken is er niets fijner dan in een gezellig huis thuis komen. Maar er zijn zoveel stijlen, leuke spullen en kleuren dat je door het bos de bomen niet leer ziet? Of je hebt al een idee maar dit mist nog diepgang? Dan ben je bij Hado projecten en interieur aan het juiste adres. Wij kijken hierbij zowel naar de meubelstukken, kleuren maar ook naar de oppervlakte en deze praktisch te benutten. 

Interieurpakket

Hier komt binnenkort meer info over het interieurpakket. 

image11.jpg
Decklusive Kasterveldenstraat 17 te Merksem-16.jpg

Extra's

Na je online coaching of huisbezoek kan je het interieuradvies nog aanvullen met volgende zaken: ​

Moodboard:

Je kan kiezen voor een moodboard voor de gekozen ruimte of je woning algemeen. Het laat de kleuren, materiaal en sfeer terugkomen van tijdens de coaching. 

 Prijs: 75 euro 

3D visualisatie:

Hier gaat het over een 3D impressie die gericht is op de stijl, sfeer en besproken zaken van tijdens de coaching. Het beeld geeft weer hoe je ruimte er zou kunnen uitzien. 

Prijs: 250 euro 

 

Shoppinglist: 

Deze kan je aanvragen na je coaching of huisbezoek. Op de lijst staat meubilair en decoratie die als mogelijke aankopen kunnen dienen met de nodige info

Prijs: 150 euro 

Extra tijd: 

Heb je na de coaching toch nog wat bijkomende vragen of wil je iets anders bespreken kan je ervoor kiezen om extra tijd toe te voegen. 

Prijs: €50 per uur

Inspiratie 

Hieronder vind je foto's van de gerealiseerde projecten. 

1.jpg
2.jpg
1.jpg
bottom of page