top of page
Diensten: Diensten

ONZE DIENSTEN

Met passie, liefde en warmte

coga heidebadlaan 36 schoten-24.jpg
PROJECTEN

Wij kopen verouderd vastgoed op en renoveren deze van A tot Z met oog voor detail en rekening houdend met de expertise die het vakmanschap vereist. Onze interieurstyliste Elise werkt per project een thema uit en richt alles in volgens de laatste interieurtrends. Al onze projecten kunnen volledig ingericht gekocht worden en zijn dus echt instapklaar.

RENOVATIES

Wij verzorgen renovaties voor particulieren en bedrijven. Je kan bij ons terecht voor een totaalrenovatie of kleinere renovaties aan je woning of appartement. We houden daarbij steeds rekening met het budget en de stijl van onze klanten om zo tot het gewenste resultaat te komen.

 

Ons team van vakmensen met verschillende expertises maakt dat je ook voor kleinere renovatieklusjes zoals bezetting, gyproc werken, vloeren, etc. bij ons terecht kan.

image00006.jpeg
thumbnail_8e51fad8-9ac6-47aa-8790-0227066398ee.jpg

Vloeren en terrassen 

Als vaste partner van impermo plaatsen bij op regelmatige basis vloeren en terrassen. Je kan bij ons terecht voor het plaatsen van alle soorten tegels in verschillende groottes, parket, laminaat, vinyl en click pvc.

 

We maken voor u een gepaste offerte. Houd rekening mee een duurdere kostprijs als het gaat over tegels groter als 60x60, mozaïek of kleine tegels. 

Wij hebben ook een vaste partner voor epoxy vloeren. Dus hiervoor kan u ook steeds een aanvragen. 

Badkamer 

Wij verzorgen renovaties voor particulieren en bedrijven. We houden daarbij steeds rekening met het budget en de stijl van onze klanten om zo tot het gewenste resultaat te komen. Ons team van vakmensen met verschillende expertises maakt dat je ook voor kleinere renovatieklusjes zoals bezetting, gyproc werken, vloeren, etc. bij ons terecht kan.

image25.jpg
image00002.jpeg

Interieurstyling 

Binnenkort verschijnt hier meer over. Houd onze website in de gaten om als eerste op de hoogte te blijven 

Wij staan garant voor een goede na service. Je kan dus ook na de werken nog met al je vragen bij ons terecht. Zin gekregen om met ons samen te werken? Vraag een offerte aan en we contacteren je zo snel mogelijk!

bottom of page