top of page

GROTE PROJECTEN

Met HADO projecten en interieur behandelen we elk project en elke renovatie alsof het voor onszelf zou zijn. We steken er veel tijd, liefde en warmte in en hechten veel belang aan kwaliteit, goede afwerking, oog voor detail en gezelligheid. Hier vind je een overzicht van onze gerealiseerde en toekomstige projecten. Klik op een foto voor meer foto’s en details van het project!

Renovatie gezinswoning Sint job-int-goor
Renovatie gezinswoning Sint job-int-goor

Een moderne totaalrenovatie van een gezinswoning in Sint job-int-goor

Renovatie Duplex Brasschaat
Renovatie Duplex Brasschaat

Voor de totaalrenovatie van dit appartement kozen we voor lichte kleuren met roze/blauwe accenten. Op de vloer werd parket gebruikt voor de warme uitstraling, in combinatie met de roze/ blauwe patroontegels geeft dit een frisse look. Deze tegels vind je ook terug in de hal, badkamer en toilet dit doen we om eenheid in het appartement te brengen. Verder gebruikten we zwarte accenten in het kraanwerk en aan de trap.

Renovatie appartement Merksem
Renovatie appartement Merksem

Modern met een tikkeltje klassiek. Say What?!
Bij deze renovatie stonden groen, geel en zwart centraal. We gebruikten in de badkamer klassieke, groene patroontegels maar combineerden dit met zwarte accenten zoals het kraanwerk, douchewand en decoratie. Om het geheel warmer te laten aanvoelen hebben we voor houtaccenten gekozen in de meubels en de vloer. Door de ruimte op te vullen met planten geeft dit meteen een huiselijk gevoel en breng je een stukje natuur naar binnen.

Renovatie appartement Merksem, 2020
Renovatie appartement Merksem, 2020

Blauw en gele velvet accenten in combinatie met zwart en marmer stonden centraal voor deze renovatie. Door die materiaalkeuze krijgt het appartement meteen een luxueuze uitstraling die nog versterkt wordt door gouden en messing accenten.

Renovatie appartement Merksem, 2019
Renovatie appartement Merksem, 2019

Bij deze renovatie stond een strak, zwart maar toch gezellig interieur op de planning. De verouderde keuken en badkamer werden vervangen en ook de vloer moest eraan geloven. Overal werden zwarte, strakke elementen toegevoegd.

Bouw gezinswoning in Schoten, 2017
Bouw gezinswoning in Schoten, 2017

Een eigen huis, een plek onder de zon. Rene Froger zong erover en wij deden het! De bouw van onze eigen gezinswoning betekende ook meteen het startschot van Hado Projecten & Interieur want hier kregen we de (ver)bouwkriebel te pakken.

bottom of page