top of page

OVER HADO PROJECTEN EN INTERIEUR

Wie zit er achter HADO Projecten en Interieur? Dat zijn wij, Elise en Michael. We kregen de bouwkriebel te pakken toen we in 2017 onze eigen gezinswoning bouwden. De bouwkriebel liet ons daarna niet los met als resultaat de opstart van HADO Projecten en Interieur in 2019! 

 

Het begon met het opkopen van verouderd vastgoed, dit volledig strippen en helemaal terug opbouwen. Uniek aan onze projecten is dat we ze volledig ingericht terug verkopen.

 

Vrienden en familie waren onder de indruk van ons werk, want al snel volgde de vraag of we hen konden helpen bij hun (kleinere) renovaties. Zo kreeg het tweede luik van HADO ook vorm en kan je ons als bedrijf of particulier inschakelen voor je al je grote en kleine renovatiewerken.

image00007.jpeg
image00009.jpeg

MICHAEL HANLON

Werf coördinator

Al jaren heb ik een passie voor vastgoed en renovatieprojecten. Ik heb mijn ervaring opgebouwd door verschillende aannemers te coördineren bij de bouw van mijn eigen woning. Het is mijn sterkte om overzicht te bewaren en mensen aan te sturen voor een efficiënte voortgang van de werken. Het leukste aan mijn job? De voor- en na foto's, omdat je dan pas ziet wat je eigenlijk gerealiseerd hebt. Dat vind ik fantastisch!

 

Tevreden klanten zijn mijn doel. Daarom ga ik steeds op zoek naar de meest geschikte aannemer voor een project om de beste kwaliteit kunnen bieden tegen de beste prijs. Naast onze eigen vakmensen hebben we ook een uitgebreid netwerk van aannemers waar we beroep op kunnen doen. Niets is ons te veel gevraagd!

image00008.jpeg

ELISE DOBBELEERS

Interieurstylist

Al van kleins af aan ben ik bezig met interieur. De centjes die kreeg voor mijn communie of verjaardag gingen allemaal naar het inrichten van mijn kamer. Mijn gezinsleden waren hier vaak mee de dupe van. Dan trommelde ik iedereen op om te schilderen of moest iemand van kamer wisselen omdat ik weer een idee had. 

 

Door samen te gaan wonen groeide het besef dat ik mijn eigen interieur jammer genoeg niet kan blijven aanpassen volgens de laatste trends. Met HADO Projecten en Interieur kan ik gelukkig mijn passie verder zetten. Door onze projecten met veel liefde en warmte in te richten, bezorg ik iemand anders een echte thuis. En daar haal ik ontzettend veel voldoening uit!

 

 

Ik hou ervan om in winkels leuke decoratiespullen te verzamelen en deze met elkaar te doen matchen. Soms ontstaan mijn ideeën ook gewoon in de winkel zelf en kan ik uren op zoek gaan naar het beeld dat ik in mijn hoofd gevormd hebt. Dat heet dan creatief zijn zeker?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

bottom of page