top of page
Badkamerenovatie Antwerpen Zuid

Dat dit een grondige badkamerrenovatie is kan je wel zeggen. Er is van ruimte geswitcht, de leidingen en afvoeren zijn verlegd, deuropeningen zijn dichtgemaakt en opengemaakt. Wil je meer weten hoe wij dit hebben gedaan? Lees dan zeker verder

Badkamerenovatie Antwerpen Zuid

Voor de renovatie was deze ruimte de keuken, zoals je kan zien op de foto's. Aan de keuken grensde de oude badkamer. Hier kreeg je het direct benauwd door het lage plafond en het weinige licht. Hier moesten we iets aan veranderen.

Wij hebben ervoor gekozen om van de oude keuken de nieuwe badkamer te maken. Op deze manier hadden we voldoende plaats voor een ruime douche, badkamermeubel, toilet en het vrijstaande bad, dat toch de eyecatcher is van deze ruimte. Het bad en de opzetkommen zijn in linnen kleur en al het kraanwerk is brushed Rose Gold. Op de vloer licht de piccolo van floorify.

De oude badkamer kreeg als nieuwe bestemming was/ technische ruimte. Hier werd een deur met glas in geplaatst voor de lichtinval en om het aangrenzend terras te bereiken. Zoals je op de laatste foto kan zien is er plaatst voor wasmachine/ droogkast en nog opbergkasten. Wat een super praktische ruimte is dit geworden?

bottom of page