top of page

De kersttrends van 2021 voor een unieke kerstboom

Trend 1. Junglebells, een tropische touch


Op safari in je eigen woonkamer? Voor deze trend hoef je in ieder geval niet naar Afrika, maar creëer je een eigen jungle in huis. Tijgers en giraffen, veren, kerstballen met dierenprints, in diepblauw, donkergroen of warm oranje. Vernieuwend en een tikkeltje rebels, deze trend brengt leven in huis!


Amara





Trend 2. Red & gold never gets old


De klassieke kerstkleuren rood, goud en groen zijn altijd een succes! Kerstelementen die een nostalgisch gevoel creëren zoals suikerstokken, rode kerstballen, cadeautjes, notenkrakers en strikken met gouden details brengen je meteen terug naar je kindertijd. Heb je ergens nog zo’n typische rode kerstsok liggen? Haal die maar van onder het stof en hang hem aan de schouw of aan de muur. En oh, vergeet je meest foute kersttrui niet aan te trekken op kerstavond om te blenden met je boom.


Rene Herrera

https://www.pinterest.com/pin/168322104812171649/





Trend 3. Bold'n funcky


Ook dit jaar zien we de gekste objecten als kerstversiering in de winkel liggen. Van kleine geluksmomentjes zoals een reep chocolade, sushi of een regenboog tot een lama met een kerstmuts of een kerstman op een scooter. Zolang de boom maar lekker volhangt, want van die kleurrijke ornamenten met glitter word je ongetwijfeld vrolijk!












Trend 4. Natuur in huis


Droom je stiekem van een witte kerst en houd je van winterse taferelen die je doen denken aan een vakantie in Lapland? Haal dan de natuur in huis met ornamenten in hout en vilt, dennenappels of takken met rode bessen. Versiering in zacht groen, ijsblauw of parelmoer is hier ook helemaal op z’n plaats. En als je net een stapje verder wil gaan, kan je zelf experimenteren met nepsneeuw (houd je stofzuiger alvast bij de hand ;-)). Om het geheel nog wat speelser te maken, kan je er bosdiertjes in hangen, zonder twijfel een winner voor de kleinsten!





Trend 5. Sober, maar chique


Als je niet elk jaar een groot budget hebt voor kerstversiering kan je best kiezen voor een rustige basis, waar je telkens iets leuks aan toe kan voegen. Begin met kerstballen in een neutrale kleurtint - denk aan beige, poederroze, bordeaux of aardetinten - en combineer ze met ornamenten in goud of zilver. Werk vervolgens met verschillende soorten stoffen die je doortrekt in de kussens en voeg wat bijpassende decoratie toe in de rest van je huis, zo creëer je een oase van rust.


https://www.pinterest.com/pin/16607092367056559/




CTA: Heb je nood aan interieuradvies of ben je van plan te verbouwen? Laat het ons weten en wij helpen je graag (verder)!


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Is jouw dak aan vervanging toe?

Liet je al kleine herstellingen doen aan je dak of zag je kapotte dakpannen? Na een aantal jaren krijg je mos op je dak en kan dit voor schade zorgen. Of je merkt dat je huis niet meer fris ruikt. Is

Huis verbouwen? Waar beginnen?

Oef, na die moeilijke zoektocht vond je een woning die je wil verbouwen. Met een beetje verbeelding zie je jouw droomwoning voor je. In het beste geval scrolde je door Pinterest of je maakte een moodb

Kosten besparen bij jouw renovatie?

Het moment is aangebroken: jullie kochten een woning en gaan verbouwen? Of je plande al langer om die verbouwingen te starten, maar je schoof het op de lange baan? Alles wordt duurder, dus ook verbouw

Comentários


bottom of page