top of page

De kersttrends van 2021 voor een unieke kerstboom

Trend 1. Junglebells, een tropische touch


Op safari in je eigen woonkamer? Voor deze trend hoef je in ieder geval niet naar Afrika, maar creëer je een eigen jungle in huis. Tijgers en giraffen, veren, kerstballen met dierenprints, in diepblauw, donkergroen of warm oranje. Vernieuwend en een tikkeltje rebels, deze trend brengt leven in huis!


Amara

https://www.pinterest.com/pin/70437482119296/

Trend 2. Red & gold never gets old


De klassieke kerstkleuren rood, goud en groen zijn altijd een succes! Kerstelementen die een nostalgisch gevoel creëren zoals suikerstokken, rode kerstballen, cadeautjes, notenkrakers en strikken met gouden details brengen je meteen terug naar je kindertijd. Heb je ergens nog zo’n typische rode kerstsok liggen? Haal die maar van onder het stof en hang hem aan de schouw of aan de muur. En oh, vergeet je meest foute kersttrui niet aan te trekken op kerstavond om te blenden met je boom.


Rene Herrera

https://www.pinterest.com/pin/168322104812171649/

Trend 3. Bold'n funcky


Ook dit jaar zien we de gekste objecten als kerstversiering in de winkel liggen. Van kleine geluksmomentjes zoals een reep chocolade, sushi of een regenboog tot een lama met een kerstmuts of een kerstman op een scooter. Zolang de boom maar lekker volhangt, want van die kleurrijke ornamenten met glitter word je ongetwijfeld vrolijk!

Valeria Boltneva (boven)

housepitalitydesigns.com (rechts)
Trend 4. Natuur in huis


Droom je stiekem van een witte kerst en houd je van winterse taferelen die je doen denken aan een vakantie in Lapland? Haal dan de natuur in huis met ornamenten in hout en vilt, dennenappels of takken met rode bessen. Versiering in zacht groen, ijsblauw of parelmoer is hier ook helemaal op z’n plaats. En als je net een stapje verder wil gaan, kan je zelf experimenteren met nepsneeuw (houd je stofzuiger alvast bij de hand ;-)). Om het geheel nog wat speelser te maken, kan je er bosdiertjes in hangen, zonder twijfel een winner voor de kleinsten!


​​Balsam Hill

https://www.pinterest.com/pin/AZTOMHHUa1sBbNyOQ-QnNWvKHwnFKTzNs1OgFqLxrntl8d8jSAhBusM/
Trend 5. Sober, maar chique


Als je niet elk jaar een groot budget hebt voor kerstversiering kan je best kiezen voor een rustige basis, waar je telkens iets leuks aan toe kan voegen. Begin met kerstballen in een neutrale kleurtint - denk aan beige, poederroze, bordeaux of aardetinten - en combineer ze met ornamenten in goud of zilver. Werk vervolgens met verschillende soorten stoffen die je doortrekt in de kussens en voeg wat bijpassende decoratie toe in de rest van je huis, zo creëer je een oase van rust.


Jenna Sue Design Co.

https://www.pinterest.com/pin/16607092367056559/
CTA: Heb je nood aan interieuradvies of ben je van plan te verbouwen? Laat het ons weten en wij helpen je graag (verder)!


37 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Grote werken uitvoeren aan uw woning? Voor grondige verbouwingen moet je een omgevingsvergunning of stedenbouwkundige vergunning aanvragen. Dit is hetzelfde als een bouwvergunning. Als je een bouwver

Je wil renoveren? Of onderzoek je nog de voordeligste optie? Wanneer kan je genieten van het tarief van 6% btw bij een renovatie? Wij leggen het voor jou uit. Voorwaarden voor 6% btw bij renovatie:

bottom of page